Seminee moderne – Focare Premium Hoxter – focare aer cald / termofocare

semineu-hoxter

Seminee Art Design – Va prezinta gama de top a noilor focare HOXTER .

Cine este HOXTER ?

 Marca inregistrata Hoxter, este o companie ce are ca domeniu de activitate fabricarea componentelor necesare constructiei focarelor, fiind una din companiile care produce cele mai calitative focare la nivel mondial. Hoxter nu se identifica cu curentual actual de producere in masa a bunurilor, care se devalorizeaza rapid. Scopul companiei este sa produca produse de calitate cu valoare permanenta, de aceea loialitatea si increderea reciproca intre parteneri este piatra de temelie a companiei.

Fabricate din materiale de inalta calitate

Focarele Hoxter sunt vopsite cu vopsea ecologica UHT-Hydro, termorezistenta pana la 600º C  si extrem de rezistenta la deteriorari.

Este captusit la interior cu samota cu densitate de 2000 kg / mc si o rezistenta de pana la 1200º C. Datorita procesului de uscare timp de 4 zile (la 40 C) urmat de procesul special de ardere si racire care dureaza in total 75 ore, prezinta o rezistenta mecanica mult mai ridicata comparativ cu samota standard.

 

HOXTER –

Usa ce garanteaza etanseitate maxima

La focarele Hoxter cu usa glisanta, in timpul deschiderii usa este mai intai impinsa putin catre exterior pentru a preveni deteriorarea sistemului de etansare a usii. La inchidere, usa este trasa mecanic pe camera de ardere cu ajutorul a 4 rulmenti pentru a garanta etanseitate maxima.

Sticla dubla pentru un randament mai bun

Focarul este echipat cu sticla Schott (Germania) iar la cerere focarele Hoxter pot fi echipate cu sticla dubla atat pentru modelele standard cat si pentru cele cu 2 laturi de sticla astfel incat caldura sa fie redirectionata mai putin pe sticla si mai mult pe partea de distributie, in anumite cazuri influentand randamentul si consumul de lemne.

 

 

 

 

 

Focare seminee centrala – de cea mai inalta calitate 

Model de semineu tip centrala construit la calitate inalta, din materiale rezistente. Este dotat cu sticla continua pe colt pentru un plus de aspect si o experienta deosebita, oferind vizibilitate mare asupra arderii. Poate fi racordat la boiler pentru stocarea apei incalzite ce urmeaza a fi distribuita in instalatia termica a locuintei

  • Focar dotat cu serpentina de siguranta (racire) din cupru
  • Structură din otel grosime mare
  • Sticla ceramica rezistenta la soc termic de 800 C
  • Reglaj de aer la admisie
  • Termofocarul poate fi legat pe circuit propriu sau in paralel cu o alta sursa de incalzire ( centarala pe gaz, centrala electrica, panouri solare etc. )

SEMINEE CLASICE / SEMINEE MODERNE / SEMINEE RUSTICE / SEMINEE CENTRALA / FOCARE SEMINEE PE LEMNE / SEMINEE PE COMANDA / MODELE SEMINEE / SEMINEE PE LEMNE / TERMOSEMINEE

Lasă un răspuns