Seminee clasice, pentru inima casei tale !

Pentru a vizualiza toata gama de peste 700 modele seminee, accesati categoria din meniu MODELE SEMINEE-  Click aici – Button text

Fiecare model are un nume si va fi usor de tinut minte si regasit ulterior

Semineele clasice sunt singurele modele de seminee ce nu se  vor demoda niciodata si vor oferii un aer cald, primitor, contemporan si relaxant casei dvs.

In ultimii ani semineele clasice au devenit punctul central de atractie a locuintelor, devenind piese de mobilier elegante si clasice ce completeaza si finalizeaza design-ul living-urilor.

Vrei eleganta si stil ? Alege un semineu clasic sculptat manual de la Seminee Art Design si vei oferii casei tale un stil traditional, clasic, rafinat si bogat in detalii.

Putem realiza manual diferite sculpturi seminee cu orice grad de dificultate la standarde inalte!

Daca doresti sa dai o fata noua locuintei, alege un semineu potrivit si vei rezolva imediat aceasta problema.Orice incapere prevazuta cu un semineu va arata mult mai bine, mai primitoare si mai prietenoasa.

Descopera aerul clasic, contemporan, baroc, fantast, cu ajutorul semineelor by UMG Art Desgn !

Seminee clasice traditionale – cu vatra samotata

Va punem la dispozitie seminee clasice realizate din masive de piatra, calcar sau marmura dotate cu vatra din caramida de samota refractara.

Realizarea vetrei cu caramida refractara poate fi realizata in diferite moduri: asezarea caramizilor in sistem normal tip zidire sau asezarea caramizilor in forma de V identic cu montajul perchetelor vechi masive.

Pentru o buna functionalitate a semineului clasic cu vatra deschisa este necesara o admisie de aer din exterior  de app fi 50 mm sau mai mare, in functie de marimea vetrei.

Aceasta admisie trebuie pozitionata strategic, la fel ca si cenusarul verei – Secrete Profesionale

Pentru o eficienta maxima si pentru o siguranta sporita este necesar montajul unui deflector de fum si de o clapeta de ” deschidere-inchidere ” a cosului de fum. Din nou apar secrete profesionale cu privire la dimensionarea cosului de fum si a pozitionarii deflectorului si a clapetei .

Ce va putem spune sunt urmatoarele : UMG Art Design va poate realiza seminee clasice, moderne su rustice cu vatra deschisa perfect functionale si utile, fara a da vreo pala de fum in incapare.

Se pot executa orice model de seminee clasice pe lemne cu vatra deschisa, sculptate manual de catre cioplotorii in piatra ai  firmei.

Alegeti calitatea, design-ul si utilitatea cu Seminee Art Design