Semineu – Arzator Bio-Etanol Full Automat -conexiune aplicatie Mobila wifi ,de lungime mare – pana la 10 ml

BIOSEMINEU – ARZATOR AUTOMAT FIRETEC NEVERDARK – De generatie nou 

NOUTATE !!! Arzator biosemineu cu cea mai mare lungime fabricata pana acum PANA LA 10 ML 

DISPONIBIL NUMAI PE BAZA DE COMANDA !

SPECIFICAȚII:

DIMENSIUNI:

Lungime: de la 700 mm la 10 m

Latime: 250 mm

Inaltime: 220 mm

MATERIALE:

otel inoxidabil termorezistent, otel vopsit

ECHIPAMENTE:

Aplicație mobilă, sistem automat de realimentare, combustibil DE LA 5l, manual de instrucțiuni

INSTALARE:

Pentru încorporarea în nișe din materiale nerezistente la căldură, se mai folosește FIREBOX .

Biosemineu automat „linie de foc” cu un adevarat foc viu pentru instalare in orice incapere. Nu necesită hotă sau coș de fum. Funcționează cu biocombustibil lichid. Se aprinde prin apăsarea unui buton.

Display digital cu indicatie, panou de control, sisteme automate de securitate.

Rezervor de combustibil izolat (fără contact direct între combustibil și flacără). Aburii de combustibil dintr-un rezervor dintr-o cameră de foc se mișcă automat.

Reducerea consumului de combustibil, a emisiilor de CO2 și a timpului de ardere de 2 ori (și în modul eco – de 4 ori) comparativ cu arzătoarele mecanice.

Carcasa nu se încălzește – poate fi încorporată pe orice suprafață, chiar și care nu este rezistentă la căldură. Sistem de răcire încorporat (nu este nevoie de grile de ventilație. Combustibilul poate fi lăsat în interiorul rezervorului de combustibil.

Puteți aprinde focul cu un singur buton (apăsați butonul – focul este aprins, apăsați din nou – focul se stinge).

Până la 6 ore de ardere continuă ca standard.

Posibilitatea instalarii unui rezervor marit pentru a mari timpul de ardere de 2-3 ori (relevant pentru spatii publice – hoteluri, restaurante).

 

Semineele cu bioetanol FIRETEC NEVERDARK AUTOMATE COMPLET au fost create pentru a da ideea unui semineu in toate locuintele, mai ales acolo unde nu exista cos de fum ci o mare dorinta de a avea caldura focului! Arzatorul cu bioetanol poate fi introdus intr-o structura metalica lacuita, fixata pe perete ca pe un tablou, devenind un element de design modern care pune in valoare un colt al livingului sau al studiului, creand o noua forta mobilierului. Insa datorita acestui arzator este posibila crearea unui nou mobilier prin construirea unui adevarat semineu ce poate fi realizat cu finisaj modern, rustic sau clasic cu ajutorul pietrelor naturale, marmura, granit, travertin, calacar sau finisate in stil modern cu vopsea San Marco, impreuna cu o zona dedicata televizorului si bibliotecii. Așa că nu mai rămâne decât să vii acasa să vezi cât de veselă este flacăra arzătorului NEVERDARK si cat de usor si practic este de utilizat cu ajutorul automatizarii complete, cum ar fi : aplicatie mobila si/sau telecomanda.

Noutate in domeniul Semineelor bioetanol : Reglaj in 3 trepte de intensitate a flacarilor bio-combustibilului!

Aceste seminee ecologice sunt alimentate cu un combustibil regenerabil si nepoluant care nu elibereaza mirosuri in mediu, bioetanol. Acest lichid este produs printr-un proces de fermentație din biomasă care provine din produse agricole bogate în carbohidrați și zaharuri, cum ar fi cerealele, culturile de zahăr și tescovină.