Seminee Automate Bio-etanol Neverdark cu aplicatie mobila wifi si telecomanda – informatii Generale

UMG ART DESIGN – va prezinta informatii generale despre produsele seminee Bio-Etanol complet automatizate, sisteme de securitate, ce este bioetanolul?, certificate de calitate, productie si livrare, functionalitate. 

CE ESTE O BIOSEMINEU AUTOMAT ?

Pe scurt , un biosemineu automat este un semineu cu un foc adevarat care nu emana REZIDURI IN TIMPUL/DUPA ardere (fara fum, fara funingine, fara funingine, fara miros). Prin urmare, nu necesită un coș de fum sau alte evacuari suplimentare și poate fi instalat într-un apartament ca orice aparat de uz casnic, prin simpla conectare la o priză.

Tehnic vorbind , un biosemineu automat este un dispozitiv electronic-mecanic cu control automat. În interior se află un rezervor de combustibil în care este turnat biocombustibil lichid. Când șemineul este pornit, acesta furnizează automat combustibil lichid la evaporator, unde se transformă în abur. Apoi, vaporii sunt introduși în arzător, unde sunt, de asemenea, aprinși automat de o bujie incandescentă. Arzătoarele vin atât în ​​forme liniare, cât și în alte forme non-standard – unghiulare, curbilinie, rotunde.

Până în prezent, un biosemineu este cel mai sigur și mai convenabil de instalat și de operat dintre toate tipurile existente de șeminee cu foc real.

Combustibil pentru un biosemineu (Bioetanol) este un alcool de origine vegetala cu un grad ridicat de purificare. Vaporii de bioetanol ard cu o flacără roșie frumoasă, aproape de flacăra unui foc sau a unui șemineu convențional cu lemne, dar arderea este mai lină. Vaporii de bioetanol ard complet fără reziduuri, eliberând nimic în atmosferă.

Ca orice șemineu cu foc real, un bioșemineu are o temperatură ridicată de ardere și consumă o anumită cantitate de oxigen în timpul arderii, așa că atunci când îl utilizați, ar trebui să respectați regulile de schimb de aer în cameră și cerințele de siguranță la incendiu .