SEMINEE / SEMINEU / PRETURI SEMINEE / SEMINEE PE COMANDA / SEMINEE DESCHISE / SEMINEE CENTRALA / SEMINEE PE LEMNE / MONTAJ SEMINEE / SEMINEE CLASICE / SEMINEE MODERNE / SEMINEE RUSTICE / SEMINEE BIOETANOL / SEMINEE ELECTRICE / SEMINEE DE APARTAMENT

   

Seminee Art Design – realizeaza seminee numai pe baza de comanda

 

Suntem producatori de imbracaminti de seminee si montatori specializati in constructia de seminee pe lemne, seminee bioetanol, seminee centrala si seminee electrice.

Cosntruim, realizam semineele la cheie cu proba de foc, alaturi de constructia de cosuri de fum profesionale precum si racordarea semineului la cosul de fum.

Va oferim profesionalism cu oameni claificati in domeniu, pietrari si constructori in realizarea oricarui model de semineu se doreste, precum modele de seminee clasice, seminee moderne sau seminee rustice.

Semineele sunt realizate in atelierul nostru, de catre pietrarii nostri proprii si montate de catre echipele proprii ale UMG Art Design.

 
seminee-moderne-amenajari-superbe-living-uri-case-si-penthouse

Realizarea si montarea semineelor centrala termica se face de catre instalator auorizat si se ofera garantie asupra lucrarii si instalatiei termice.

Pentru a vedea o varietate si o selectie de peste 600 modele de seminee va rugam accesati Categoria Modele Seminee 

 

 

Cu o experienta in domeniu de peste 20 Ani si o predare de cunostiinte din tata In fiu asupra costructiilor de seminee continuam cu echipe tinere REALIZAREA SEMINEELOR – ca la carte

Maistrii in realizarea semineelor deschise cu vatra de samota fara geam, cu experienta in dimensionarea vetrelor in functie de marimea si inaltimea cosului de fum precum si de lungimea si inaltimea vetrei samotate .

SEMINEE / PRETURI SEMINEE / SEMINEE PE COMANDA / SEMINEE DESCHISE / SEMINEE CENTRALA

  • Montaj la gata
  • Termen de Executie 2 zile lucratoare
  • Focare de cea mai buna calitate
 
seminee-clasice-seminee-pe-lemne-seminee-bioetanol-seminee-electrice-amenajari-living-in-stil-clasic-baroc-antic

Oferim profesionalism la cel mai inalt nivel !

Sunati si nu veti regreta !

Tel : 0763 23 23 23

Tel : 0727 95 50 12