Magazinul de Seminee – Moderne / Clasice / Rustice

Magazinul de prezentare este in curs de reformare si menteneanta. Va rugam folositi si pagina de Facebook si/sau cereti informatii pe Mail sau Telefonic. Va multumim pentru intelegere ! 

Firma UMG ART DESIGN SRL este a doua firma profesionala producatoare de seminee din Romania continuand activitatea firmei QUOTIDIEN SRL din anul 1994, ceea ce inseamna ca avem o vasta experienta de 24 ani in montarea semineelor si ulterior si termosemineelor.

Suntem o firma producatoare de seminee, ceeea ce inseamna ca realizam semineul la cheie, nu facem comert cu FOCARE. Noi vindem focarul, cosul de fum, accesorii seminee doar la pachet. Lasam comertul altor firme specializate doar in comert.

Firma UMG Art Design ofera servicii complete in realizarea semineelor, seminee clasice, seminee moderne, seminee rustice, sculpturi seminee, semineelor centrala, cosurilor de fum si gratarelor de gradina.

Putem realiza orice model de semineu doriti! Am realizat si realizam seminee unice in lume.! Dvs. veniti cu modelul sau modelele si noi le reproducem. Echipa Seminee Art Design 

Afișez 1–48 din 1062 de rezultate