Gama Lucy – focare seminee Premium by Kratki

focare-seminee

Focare seminee – gama Premium

Focare seminee realizate din otel si vatra captusita cu acumulator tip samota, focare de inalta calitate, atat din punct de vedere al calitatii, functionalitatii, inovatiei cat si al desig-ului.

SIGURANȚA LA CEL MAI INALT NIVEL  Permeabilitate perfectă datorită sudurilor solide realizate într-o ecranare de gaz nobil. Toate elementele din oțel sunt tăiate cu laser și îndoite pe mașinile de îndoit CNC. Suprafața inserției este echipată cu o ceramică rezistentă la căldură, care rezistă la temperaturi de până la 800oC.

USOR DE UTILIZAT

Cenusarul si gratarul desaupra cenusarului sunt usor de indepartat si curatar. Reducerea depunerii de funingine printr-un sistem de sticlă pură (perdea de aer). Poate fi utilizat într-o varietate de condiții de montare datorită picioarelor reglabile și orificiilor mobile de evacuare a gazelor cu reglaj 360.

 DESIGN MODERN

Sticlă decorativă, rezistentă la căldură, care poate rezista la temperaturi de până la 800oC. Oferă un șemineu un aspect modern și elegant, lărgește vizual partea din față a inserției. Un mâner elegant și confortabil. Garanție de 5 ani.

Focar semineu insert cu o formă interesantă, cu geamuri laterale. Datorită vizibilității față-verso a focului și a cadrului delicat din față, acesta se potrivește perfect stilului interior modern. Acest tip de șemineu este adesea ales în cazul spațiilor deschise în care sunt conectate spații diferite, de exemplu, un living cu o sală de mese.

Tipuri de focare seminee gama LUCY – cu 2 geamuri, tip tunel, cu deschidere relevabila, focare slim- cu adancime mica, focare dispuse pe inaltime, focare seminee centrala.

Gama LUCY – focare slim cu o formă panoramică modernă, cu cameră de ardere mică, este astfel ideală pentru încăperile cu o suprafață redusă și o cerere redusă pentru căldură. Ideal pentru case eficiente din punct de vedere energetic și pasive.

Focare seminee cu adancime mica ce pot fi montate in spatii cu suprafete reduse.

Focare seminee tip Centrala Termica ( Termoseminee ) 

Propunerea pentru cei cărora le pasă de utilizarea maximă a căldurii din inserție. Soluțiile avansate asigură economii de energie și facilitează funcționarea și curățarea dispozitivului.

Corpul și partea din față a inserției sunt rezistente la temperaturi ridicate datorită oțelului de oțel de înaltă calitate utilizat în producție.

Sistem special de apă care permite transferarea cantității mari de căldură din fum în sistemul de încălzire, datorită faptului că se obține o eficiență energetică ridicată.

Protecție împotriva supraîncălzirii prin conducta de bobină încorporată – intrare / ieșire conector 1/2 „. Procesul de ardere eficient și menținerea temperaturii pentru menținerea căldurii mai mult timp datorită căptușelii camerei de ardere cu Acumotte – material care acumulează căldură, ceea ce ridică temperatura în camera de combustie.

Mai mult combustie ecologică datorită sistemului de deflector dublu care extinde traseul gazului de eșapament. Aerul este furnizat din exterior numai datorită unei instalații externe de admisie a aerului de 125 mm. Reglarea aerului cu un singur regulator care împiedică utilizarea necorespunzătoare. Sistem triplu de aerisire a camerei de ardere: aer primar – aer secundar furnizat sub grătar prin orificiile din peretele din spate. În plus, sistemul de sticlă curat proiectat (perdea de aer).

Puteri nominale de la 12 kw – 35 kw

Galerie foto – focare seminee Gama Lucy 

Lasă un răspuns