Focare seminee gama HOXTER si gama KRATKI – calitate si performanta Premium

Pentru a vedea toata gama de focare seminee click aici  focare seminee aer caldProduse focare seminee pe lemne , termosemineeProduse focare seminee centrala

 

 

Gama HOXTER – focare seminee Premium

Compania Hoxter produce focare pentru semine, inserturi, focare cu masa de acumulare si termoseminee, produse la cel mai inalt nivel de performanta, calitate si design.

Hoxter ofera clientilor sai produse de calitate la nivel mondial, produse realizate in serii mici, oferidu-le utilizatorilor calitate superioara, siguranta si incredere.

Focarele Hoxter sunt vopsite in camp electrostatic cu vopsea speciala si rezistenta la temperaturi inalte si rezistente in timp indelungat la actiuni mecanice, zgarieturi si folosire continua.

Focarele sunt captusite la interior cu samota avand o densitate mai mare de 2000kg/mc si o rezistenta de pana la 1200 grade celsius.

Prezinta o rezistenta mecanica mult mai ridicata comparativ cu samota standard, datorita procesului de uscare timp de 4 zile la 40 de grade, urmat de procesul de ardere si racire care are o durata de 75 ore. Focarele Hoxter ofera avantajul de a avea vatra focarului mai adancita, astfel nu necesita curatarea zilnica a cenusei. Reziduurile de cenusa sunt reduse la 2% datorita arderii direct pe vatra, astfel pierderile de combustibil sunt minime.

Semineele Hoxter – tehnologie avansata -focare cu masa de acumulare si semineele cu convectie sunt cele mai folosite metode de incalzire in momentul actual. Functionalite perfecta a sistemului de convenctie astfel incat avem posibilitatea de a distribui caldura acumulata si spre alte incaperi.

La cerere se poate pot fi dotate cu sticla dubla, ce imbunatatesc calitatile izolatiei usii si reduc cantitatea de caldura radiata in camera prin usa.

Focare Hoxter – produse calitatative realizate sa functioneze o viata intreaga !

 

Focare KRATKI – focare cu traditie la nivel mondial 

Compania Kratki exista pe piata poloneza din 1998, cand au inceput sa produca grile de seminee Astăzi, sunt un producător renumit și respectat de seminee, grătare și accesorii pentru șemineu. Datorită dezvoltării  dinamice, calității și durabilității produselor, sunt cunoscuți în fruntea producătorilor de seminee din Europa.

Vă rugăm să verificați versiunile „mai puternice”  LUCY – oțel modern de șemineu din oțel cu grătar.

Seminee Centrala – termoseminee la cel mai inalt nivel de tehnologie si performanta – cu noile game de productie MBM si LUCKY

Corpul și partea din față a inserției sunt rezistente la temperaturi ridicate datorită oțelului de oțel de înaltă calitate utilizat în producție.

Sistem special de apă care permite transferarea cantității mari de căldură din fum în sistemul de încălzire, datorită faptului că se obține o eficiență energetică ridicată.

Protecție împotriva supraîncălzirii prin conducta de bobină încorporată – intrare / ieșire conector 1/2 „. Procesul de ardere eficient și menținerea temperaturii pentru menținerea căldurii mai mult timp datorită căptușelii camerei de ardere cu Acumotte – material care acumulează căldură, ceea ce ridică temperatura în camera de combustie.

Mai mult combustie ecologică datorită sistemului de deflector dublu care extinde traseul gazului emanat.

Aerul este furnizat din exterior numai datorită unei instalații externe de admisie a aerului de 125 mm.

Reglarea aerului cu un singur regulator care împiedică utilizarea necorespunzătoare. Sistem triplu de aerisire a camerei de ardere: aer primar – aer secundar furnizat sub grătar prin orificiile din peretele din spate.

În plus, sistemul de sticlă curat proiectat (perdea de aer).   SIGURANȚA LA NIVELUL VEHICUL Permeabilitate perfectă datorită sudurilor solide realizate într-o ecranare de gaz nobil. Toate elementele din oțel sunt tăiate cu laser și îndoite pe mașinile de îndoit CNC. Suprafața inserției este echipată cu o ceramică rezistentă la căldură, care rezistă la temperaturi de până la 800oC.   CONVENIENT DE UTILIZARE Râul mobil și ashpanul permit curățarea inserției. Reducerea depunerii de funingine printr-un sistem de sticlă pură (perdea de aer). Poate fi utilizat într-o varietate de condiții de montare datorită picioarelor reglabile și orificiilor mobile de evacuare a gazelor cu reglaj 360.  

MODERN DESIGN –  Sticlă decorativă, rezistentă la căldură, care poate rezista la temperaturi de până la 800oC. Oferă un șemineu un aspect modern și elegant, lărgește vizual partea din față a inserției. Un mâner elegant și confortabil. Garanție de 5 ani.

Vizualizati PDF – Seminee Kratki 

Vizualizati PDF – Seminee Kratki – seminee centrala