Despre Noi 

Firma UMG ART DESIGN SRL este a doua firma profesionala producatoare de seminee din Romania continuand activitatea firmei QUOTIDIEN SRL din anul 1994, ceea ce inseamna ca avem o vasta experienta de 24 ani in montajul de seminee pe lemne si seminee centrala termica [termoseminee].

Va punem la dispozitie toate cunostiintele acumulate in toti acesti ani pentru a va realiza un semineu unic si elegant in locuinta dumneavostra.
Datorita echipelor de profesonisti sculptori in realizarea semineelor sculptate in piatra naturala, calcar, marmura va putem realiza orice fel de sculptura/semineu sculptat dorit oricat de complex si greu ar parea.

Suntem o firma producatoare de seminee pe lemne , ceeea ce inseamna ca realizam semineul la cheie, nu facem comert cu FOCARE. Noi vindem focarul doar la pachet. Lasam comertul altor firme specializate doar in comert.
Firma UMG Art Design ofera servicii complete in realizarea de seminee, seminee pe lemne, seminee centrala, cosuri de fum si gratare de gradina.

Oferim servicii profesionale de montaj al semineelor tip centrala termica, si al cosurilor de fum doar la pachet.

Echipa UMG Art Design va ofera montaj profesional in toate colturile tarii.
UMG Art Design produce si monteaza : seminee, seminee pe lemne, seminee electrice,  seminee centrala, gratare de gradina, cosuri de fum profesionale, realizeaza sculpturi seminee, seminee cioplite, cu materiale rezistente.
Realizam masti pentru seminee din piatra naturala, calcar, marmura, granit, travertin.

 24 ANI DE EXPERIENTA IN CONSTRUCTIA DE SEMINEE

Din anul 1994 realizam seminee. Pe vremea aceea reuseam cu 4 echipe de montatori sa realizam si sa montam aproape 100 de seminee intr-un an. Cateva din lucrarile executate sunt pe site-ul cu seminee / www.semineeartdesign.ro .

Pe vremea cand dolarul era la putere in acei ani, eram doua companii mari si late producatoare de seminee, Dl. Stefanescu si NOI ,numindu-ne atunci Quotidied Co. Ltd. Srl .

Suntem primii producatori de seminee ce am implementat sistemul de productie puzzle. Adica , pe cand alti montatori de seminee construiau intai baza semineului din caramida si alte material, si ulterior placau semineul cu piatra naturala NOI construiam invers. Realizam toata imbracamintea seminelui din piatra naturala la Atelier in sistem Puzzle apoi montam piesele, dupa care umpleam din spate semineul.

URMARITI-NE PE FACEBOOK 

umg.artdesign@gmail.com

Oferim servicii profesionale de montaj seminee tip centrala termica, si  cosuri de fum doar la pachet.

Echipa UMG Art Design va ofera montaj profesional in toate colturile tarii.
UMG Art Design produce si monteaza : seminee, seminee pe lemne, seminee centrala, seminee electrice, gratare de gradina, cosuri de fum profesionale, realizeaza sculpturi seminee, seminee cioplite, seminee sculptate cu materiale rezistente.
Realizam masti pentru seminee din piatra naturala, calcar, marmura, granit, travertin.

PRODUSELE NOASTRE

Seminee pe lemne cu focare traditionale, panoramice, prismatice sau cu dubla deschidere din fonta sau otel refractar, captusite cu samota

Seminee pe lemne cu focare cu apa (termofocare, termocamine, termoseminee, seminee centrala) cu posibilitate de : incalzire cu apa in calorifere sau incalzire in pardosela, apa menajera, ce pot fi folosite independent sau in paralel cu alte surse de incalzire (panouri solare, centrale pe gaz, centrale eletrice etc.)

Elemente de ventilatie si grile (aerisitoare) pentru evacuarea aerului cald din hota semineelor de o multitudine de culori si dimensiuni, special concepute pentru a rezista la temperaturi inalte

Cosuri de fum profesionale izolate, ceramice sau din inox pentru seminee, centrale sau sobe atat pe combustibil solid cat si lichid sau gazos

Gratare de gradina din piatra naturala, calcar granit, travertin – Realizam gratare de gradina numai din piatra naturala
Realizam gratare de gradina profesionale, gratare de gradina cu cuptor pizza, cu plita, cu afumatoare.

Sculpturi seminee

OFERIM CONSULTANTA TEHNICA GARTUITA !