DE CE SA ALEG UN ( TERMOSEMINEU ) FOCAR TIP CENTRALA TERMICA ?

Cuvantul Termosemineu apare pe toate site-urile de seminee de pe Google. Noi credem ca ar trebui utilizat mai bine termenul Focar semineu tip centrala termica, deoarece exact asta face – functioneaza exact ca o centrala termica murala.

Pe langa faptul ca acest sistem de focar semineu functioneaza in paralel cu o central termica murala acesta poate functiona independent fara nici un fel de risc .

Pentru a putea realiza un astfel de sistem de incalzire sunt necesare cateva obiecte: un focar tip centrala termica, un vas de expansiune, o pompa sau mai multe de recirculare a apei, aerisitoare automate, o supapa STS ce atentioneaza gradele apei si a presiunii aceteia, robineti, tevi cupru, fitinguri, etc. Acestea este unul din cel mai simplu sistem de acest gen.

Daca vreau sa incalzesc o anumita suprafata ce focar tip centrala imi trebuie ( Termosemineu ) ?

Daca vreti sa achizitionati un semineu tip centrala termica , Termosemineu, pe langa puterea in kw mai avem puterea in apa , care este extrem de importanta. Adica pe scurt si la obiect intrebarea catre un vanzator este simpla : Cati MC de apa poate incalzii si distribui un focar tip centrala ( termosemineu ) ?

Semineele centrala termica functioneaza folosind mai multe tipuri de combustibil si puteti deci alege intre cele pe lemne sau cele pe peleti. Fiecare dintre ele ofera diferite tipuri de randament sau putere termica. Este de retinut ca folosirea acestor seminee tip centrala duce la scaderea costurilor de incalzire, in anumite cazuri economia energetica ajungand pana la 60%.

Acest sistem focar tip centrala functioneaza excelent si util pentru incalzirea in pardoseala.

Montajul de termoseminee ofera o ambienta de vis si functioneaza eficient, ecologic si economic. Caldura se distribuie in toata casa datorita integrari in sistemul de incalzire si conectarii semineului la instalatia de incalzire.

Termosemineele sunt un supliment ideal pentru sistemele de incalzire cu panori solare, pompe de caldure, incineratoare de lemn sau peleti. Se monteaza usor in orice incapere cu acces la cos de evacuare. Racordul de cos se cupleaza la cosul de fum, dupa care urmeaza integrarea acestuia cu sistemul hidraulic de incalzire a locuintei. Se livreaza complet, cu kit de curatarea semineului, mecanisme de siguranta, termometru.https://semineeartdesign.ro/montaj-seminee-centrala/

 

Supapa STS
Termosemineu
Semineu centrala