Biosemineele  produse de HITZE - PL sunt elemente extrem de decorative din interior, care, din cauza sursei de lumină blândă în fiecare cameră va crea o atmosferă unică și romantică.

Distinge printr-un design original și forma, care pot fi adaptate la orice spațiu: terase, grădini, restaurante, hoteluri, spa. Biosemineele ard în condiții de siguranță și sunt făcute sa  reziste la temperaturi ridicate sticlei ceramice termorezistente. Semineele bio sunt echipate cu capacități de combustibil 0.6-1.2 l.

Biosemineele Hitze sunt produse în trei linii stilistice: rotunde - RULLO, înalt și subțire - IGNIS și dreptunghiulare - Piatto. Fiecare model de semineu bio este disponibil în trei culori diferite: alb, negru și roșu.

Toate elementele din oțel sunt fabricate din oțel inoxidabil lustruit. Biosemineele Htize sunt sigure de a utiliza, nu necesită un coș de fum, nu emit fum și funingine.

Biosemineele sunt o alternativa excelenta a șemineului tradițional. Design atragator,  ușor de instalat și de utilizat, poate fi instalat in aproape orice interior.

Biosemineul este un mod elegant de a avea grijă de o atmosferă caldă în orice cameră. Perfect pentru apartamente, birouri, hoteluri și alte locuri unde ne-ar dori să se bucure de căldura flăcărilor, și unde nu este posibil de instalat un semineu traditional din motive tehnice.

Biosemineele nu necesită alimentare și conectare la coșul de fum, nu produce fum, cenușă și nu emit substanțe nocive.

Combustibil solid biokominku (brichete din lemn) a fost înlocuit cu biocombustibil ecologic lichid, a cărui combustie este inodora și sigura, însoțit numai vapori de apă.

Biosemineul este element decorativ foarte impresionant, care poate fi o atracție suplimentară a părților de vară în grădină sau pe terasă. Ideal pentru gradini ale hotelului, bucatarii de vara, langa gratare de gradina etc. De asemenea, acesta emite căldură, creând o aură intimă în jurul lui. Biosemieul  functioneaza cu biocombustibil organic, combustibil inodor si insipid, rezultatul arderii sunt vapori de apă și dioxid de carbon. Cantitatea de dioxid de carbon este cumprabila cu cea a unui om. Toate elementele din oțel sunt fabricate din oțel inoxidabil lustruit. Biosemineele Htize sunt sigure de a utiliza, nu necesită un coș de fum, nu emit fum și funingine.