Mai multe detalii pe http://barbequeromania.ro/

Inainte sa te descoperi ce poate face un gratar de gradina sau ce tipuri de gratar exista, este indicat sa iti pui cateva intrebari ajutatoare, intrebari care te vor ajuta sa iti identifici nevoile si care te vor ghida in alegerea ta. Cel mai bun gratar de gradina este acela care raspunde cel mai bine nevoilor tale.

Unde vrei sa-l amplasezi ?

Trebuie sa te gandesti la locul unde vei amplasa noul gratar de gradina si sa te asiguri ca este suficient spatiu liber pentru a-l utiliza in voie. Trebuie sa ti cont ca ai nevoie de spatiu de manevra precum si de o masa destul de generoasa langa acesta.

 

 Ce vrei sa prepari la gratar?

In functie de modul in care vrei sa folosesti un gratar si de mancarurile pe care doresti sa le prepari, prebuie sa te orientezi catre modele care au anumite functii: cuptor de pizza, plita pentru a coacere, arzator suplimentar, afumatoare etc. Pentru a alege modelul potrivit pentru tine este foarte important sa identifici nevoiele inainte sa incepi constructia unui gratar.

Cat de des il vei folosi?

Daca esti un gurmand in adevaratul sens al cuvantului, iti place gatitul in aer liber, sa invite sis a petreci cu prietenii, atunci ai nevoie de un gratar de gradina mai complex si o bucatarie de vara generoasa.

Daca il folosesti ocazional atunci un simplu gratar de caramida sau piatra naturala este sufiicent pentru a asigura nevoile tale .

 

Acestea sunt cateva dintre intrebarile de baza care te pot indruma spre alegerea gratarului de gradina pentru tine