UMG ART DESIGNwww.barbequeromania.ro produce gratare de gradina personlizate, simple si complexe, din piatra naturala, granit, travertin, cuptoare de pizza, cuproare din samota refractara, gratare caramdida, plita taraneasca, cuptor paine pe lemne.

http://barbequeromania.ro/

 

Gratarele de gradina ( barbeque-urile) au devenit in ultima perioda de timp mult mai complexe, mai moderne, mai sofisticate decat in anii precedenti.

Gratarele de gradina s-au transformat usor in superbe bucatarii de vara, amenajate modern, rustic sau clasic in functie de preferinte, arhitectura casei si a amenajarii gradinii.

Pe langa grill-ul normal s-au adaugat mult mai multe elemente optionale ce alcatuiesc un gratar de gradina complex cum ar fi : un blat de lucru din granit sau piatra naturala, locuri de lemne sub gratar cu usi de lemn baituite in culorile casei, chiuveta incorporata in blatul de lucru, sa nu uitam de celebrul protap, cuptor de pizza, cuptor de lemne, etc.

Plecand de la aceste informatii generale tot ce trebuie sa faci este sa iti identifici nevoile, sa te orientezi catre tipul de gratar pentru gradina care raspunde cel mai bine si sa alegi modelul care are functiile si accesoriile care se potrivesc cu stilul tau de gatit si care iti usureaza efortul depus.