PERFORMANTE COS DE FUM PROFESIONAL CERAMIC  LEIER

http://cosdefum-romania.ro/- CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII

Cosul de fum ceramic profesional Smart, este un cos de fum economic, atat din punctul de vedere al pretului cat si din punctul de vedere al spatiului ocupat montajului. Coș de fum termoizolat, cu dimensiunile exterioare cele mai reduse, este soluția ideală și pentru locuințe cu spații mici. Acesta ocupa o suprafață ocupată de circa 0.1 m2 din spațiul util al unei încăperi, necesară pentru montaj. Domenii de utilizare: sobe de teracotă și sobe metalice cu lemne, șeminee și cazane cu lemne de diferite puteri, termoseminee

 

Dimensiunile interioare ale cosurilor de fum profesionala SMART Leier:

LSK 140 MM , LSK 160 MM, LSK 180 MM, LSK 200 MM, LSK 220 MM, LSK 250 MM, LSK 300 MM

Sistemul de cos de fum Leier SMART : rezistenta la acizi si insensibilitate la umiditate sau rezistenta la arderea funinginii ( in functie de modul de utilizare, respectiv regimul de functionare)

Rezistenta la acizi : Tubulatura de samota este rezistenta la actiunea coroziva a condensantului acid format in canalul de fum, nu corodeaza, nu se perforeaza, iar pierderile de masa ca efect al exploatarii normale nu depasesc valorile in MSZ EN 1457, cap 10.

Rezistenta la arderea funinginii : In perioada de garantie al cosului de fum producatorul garanteaza indeplinirea conditiilor precizate in MSZ EN 1457, cap 9, cu privire la clasa de etanseitate declarata.

Insensibilitatea la umiditate : In conformitate cu prevederile MSZ EN 13063, pct.5.3.2.1, producatorul garanteaza proprietatea de insensibilitate la umezeala a structuriisistemului de cos de fum.