Mulți ani de experiență, o echipă de specialiști calificați, o unitate de producție cu o suprafață de 3 mii m² și utilaje moderne reprezintă baza operațiunilor HITZE, permițându-ne să vă creăm produsele cu cele mai bune parametri tehnici și eficiență ridicată.

 Parcul mașinii HITZE este alcătuit în principal din mașini-unelte CNC moderne. Tăierea cu laser 3D - în conformitate cu DIN EN 9013 - este realizată folosind echipamentele renumite de marca TRUMPF. Ne mândrim cu faptul că avem Laboratorul nostru tehnic propriu, care ne permite să efectuăm teste de șemineu și sobă, îmbunătățind astfel produsele noastre.

 Pentru a asigura cea mai înaltă calitate a serviciilor și produselor oferite, marca HITZE nu angajează niciodată subcontractanți pentru fabricarea pieselor pentru șemineele noastre.

 Investiția noastră continuă în cercetare, design inovator și dezvoltarea continuă a produselor noastre a dus la o gamă completă de inserții, sobe și accesorii dintr-o singură sursă

Semineele HITZE sunt fabricate din oțel de cazan de înaltă clasă, proiectate pentru a lucra la temperaturi ridicate și caracterizate printr-o putere de încălzire variată, niveluri scăzute de emisii de dioxid de carbon și un design excelent.Linia ALBERO se evidențiază datorită formei sale ușoare și moderne, care se garantează că se potrivește bine cu orice spațiu de locuit și utilitate. Numele său provine de la cuvântul italian "albero", adică "copac", care este un simbol al filozofiei proecologice a mărcii HITZE și convingerea puternică că merită să investim în sisteme de încălzire prietenoase cu mediul, utilizând combustibili regenerabili, Cum ar fi lemn de șemineu.