Seminee Centrala Termica

Semineele centrala termica ( termoseminee ) functioneaza folosind mai multe tipuri de combustibil si puteti deci alege intre cele pe lemne sau cele pe peleti. Fiecare dintre ele ofera diferite tipuri de randament sau putere termica. Este de retinut ca folosirea acestor seminee tip centrala duce la scaderea costurilor de incalzire, in anumite cazuri economia energetica ajungand pana la 60%.

TAG :/ seminee/seminee pe lemne/seminee centrala/seminee electrice/seminee moderne/seminee rustice/seminee clasice/termoseminee/bioseminee/

Acest sistem focar tip centrala functioneaza excelent si util pentru incalzirea in pardoseala.

Montajul de termoseminee ofera o ambienta de vis si functioneaza eficient, ecologic si economic. Caldura se distribuie in toata casa datorita integrari in sistemul de incalzire si conectarii semineului la instalatia de incalzire.
Pentru realizarea montajelor semineelor tip centrala termica sunt necesare mai multe componente ce apartin din gama instalatiilor termice. Montajul semineelor centrala se realizeaza in functie de cererile clientilor, si anume, acestea pot furniza agent termic si/sau apa calda menajera.

Instalatia semineului centrala poate fi simpla sau automatizata, adica poate fi monatat in paralel cu o centrala murala de orice tip „pe gaz, electrica, pe peleti”.

Afișez 1–48 din 108 rezultate