Componente Ventilatie

Distribuie caldura degajata de catre semineu in toate incaperile casei !

Cu ajutorul distributiei de aer cald putem incalzi toata locuinta cu costuri minime, si v-om incepe cu alegerea unui focar de putere mai mare pentru a putea degaja o putere calorica necesara incalzirii unor suprafete mari, caldura degajata este acumulata in hota semineului sau este degajata direct din focarul semineului si distribuita in incaperile adiacente prin tubulatura izolata speciala, la care se adauga cate o grila de ventilatie in fiecare camera pentru degajarea aerului cald.

Pentru distribuirea aerului cald in incaperi este necesara o turbina rezistenta la temperaturi ridicate ce impinge aerul cald catre acele incaperi. Pot fi folosite si grile aerisire cu ventilator atasat pentru o mai rapida incalzire.

Se pot folosi grile de aerisire cu jaluzea pentru inchiderea sau deschiderea circulatiei aerului cald in incapere.

Turbina se monteaza cu un modulator electronic cu afisaj digital cu functii de : on/off si functia de reglaj turatie ventilator. Afisajul se poate monta oriunde in casa.

TAG :/ seminee/seminee pe lemne/seminee centrala/seminee electrice/seminee moderne/seminee rustice/seminee clasice/termoseminee/bioseminee/

Afișez toate cele 34 de rezultate