BEF Home – Game de Focare Seminee – Bef Royal – GARANTIE PE VIATA

UMG ART DESIGN va prezinta Seriile Seminee Bef Home. Game de productie de cea mai inalta calitate din Europa, acestea fiind excepționale în toate aspectele și funcționarea lor perfectă este cireașa de pe tort.

Gama ROYAL

Inserturi unice pentru șemineu de calitate premium, cu garanții pe viață Șemineele BeF Royal îmbină cele mai bune materiale, idei și viziunea noastră. Gata cu compromisurile!

 

Inserțiile pentru șeminee BeF Royal sunt concepute pentru cei mai pretențioși clienți care caută soluții excepționale. Noua linie de lux BeF Royal este sărbătorirea a peste 20 de ani de existență a Bef Home și, de asemenea, la 100 de ani de la fondarea Republicii Cehe.

Insert pentru șemineu BeF Royal V 10 C: vedere cu flacără pe trei fețe și ușă glisantă practică

BeF Royal V 10 C este un insert puternic pentru șemineu care poate fi încorporat într-un sistem de șemineu nou sau existent. Accentul se pune pe vederea flăcărilor: șemineul are o fereastră largă din față și două ferestre laterale mai mici. Cu aceasta puteți observa flăcările într-o optică tridimensională . Corpul coșului de fum este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și este deosebit de rezistent la coroziune . Acest lucru garantează o durată de viață lungă pentru șemineu. Șemineul are, de asemenea, o ușă glisantămontate. Un nou sistem de ridicare permite acționarea ușii și ușoară a ușii. În plus, ușa se închide cu presiune ridicată și asigură un nivel ridicat de etanșeitate.

Seria BeF Royal este punctul culminant al unei campanii de succes a produselor cehe din întreaga lume și a declarației finale de maturitate tehnică și abilități manuale ale cehilor. Aceasta este gama premium de inserturi pentru șemineu care a fost dezvoltată ca fiind cea mai bună pe care o putem proiecta și fabrica. Efortul de a atinge perfecțiunea a fost însoțit de selecția inițială a materialelor, atât pe corpul inserției, cât și pe celelalte componente. Suntem convinși că nu veți găsi un produs similar pe piață astăzi, care să fie o combinație perfectă între mulți ani de experiență a designerilor noștri și utilizarea celor mai fine și mai durabile materiale. Toate șemineele BeF Royal trec printr-un proces de testare de trei ori mai lung și mai solicitant. Acest proces depășește cu mult standardele stabilite de cele mai stricte legi europene. Materialele utilizate pentru inserțiile BeF Royal sunt cu câteva ordine mai mari decât materialele utilizate în mod obișnuit. Bef Royal este noua gamă care se definește ca fiind noul standard al luxului.

Accesorii precum: Acumulatorul CARCON de diferite culori si forme: Drept sau Semirotund

In comparație cu modelele mai vechi, există un strat mai masiv de material carcon acumulativ în șemineu, care a fost dezvoltat special pentru compania noastră, pana la 100%. Șemineul rămâne încălzit până la 12 ore datorită acestui material cel mai masiv de pe piață.

Cheia succesului extraordinar și a garanției pe viață este corpul unic al insertului pentru șemineu realizat în întregime din oțel inoxidabil (denumirea 1.4828). Acesta este un oțel aliat cu rezistență crescută la coroziune prin așa-numita pasivizare a suprafeței fierului. Acesta este unul dintre cele mai durabile materiale de pe piață și ne permite să oferim garanție pe viață la inserția șemineului. Condiția este utilizarea aparatului în conformitate cu instrucțiunile.

Proprietăți termice unice. Oțelul inoxidabil are proprietăți termice semnificativ mai bune și o densitate mai mare a materialului decât oțelul convențional.

Designul perfect asortat și atemporal este completat de mânerul din oțel inoxidabil și controlul aerului.

Suport prindere SUSPENDAT

Cuptor de culoare gri-argintiu cu formă progresivă dezvoltat folosind modelul aerodinamic.

Cel mai masiv material acumulativ de pe piață – Carcon, care este cu până la 100% mai masiv decât tipurile mai vechi.

Suprafața activă structurată a Carcons captează particulele cu combustia ulterioară.

Desigur, există sticlă perfect curată, alimentare cu aer extern și control simplu cu un singur element de control.

Gama BEF THERM

Noua versiune exclusivă a inserțiilor de șemineu atât în ​​design clasic, cât și în versiune de colț cu sticlă îndoită dintr-o singură bucată. Excepționale sunt inserțiile de șemineu cu ecran lat sau versiunea cu sticlă cu trei fețe care vă asigură că vă puteți bucura de foc din toate părțile.


Noul sistem de glisare asigură schimbarea ușii mai ușoară, mai ușor de controlat și, mai presus de toate, o funcționare perfect silențioasă. Această soluție este cel mai confortabil design care nu a fost văzut până acum. Este echipat cu două contragreutăți și ambele au propriile axe de ghidare. O presiune sofisticată a ușii asigură o etanșeitate perfectă a cuptorului. Această rolă este cea mai bună la toate aspectele pe care le puteți găsi pe piața europeană.

Manere de diferite culori si texturi.

Inovația poate fi găsită în procesarea clătirii sticlei, care, datorită acestui fapt, este curată perfect. Un aer este introdus în insertul șemineului prin camerele din spate și de încălzire. Acestea asigură o temperatură mai mare a aerului pentru clătirea sticlei.


și un flux de aer mai lent. Sticla fără pată nu este doar avantajul acestui sistem revoluționar. În acest fel, clătirea sticlei este mai puțin predispusă la curenți mari într-un coș de fum, ceea ce este o problemă obișnuită în zilele noastre.
Revoluționar este, de asemenea, o formă nouă, diferită, a camerelor de ardere, care se bazează pe teste aerodinamice. Astfel putem ajunge la modelul perfect al fluxului de gaze arse. O suprafață activă structurată de carconi captează particule particulare cu combustia ulterioară.
În comparație cu modelele mai vechi, există un strat mai masiv de material carcon acumulativ în șemineu, care a fost dezvoltat special pentru compania noastră,
pana la 100%. Șemineul rămâne încălzit până la 12 ore datorită acestui material cel mai masiv de pe piață.
Spațiul mărit al șemineului ajută la alimentarea mai confortabilă.

Gama BEF FLAT L

Unul dintre principalele avantaje ale acestor modele este o imagine de ansamblu asupra focului și puterea optimizată pentru casele cu consum redus de energie. Datorită adâncimii sale, aceste inserții sunt foarte puțin exigente în ceea ce privește spațiul necesar pentru a construi împrejurimile șemineului.

Inserțiile pentru șemineu BeF Flat îndeplinesc cele mai stricte standarde ecologice și tehnice care subliniază doar excepționalitatea și rafinamentul acestei serii. Inserțiile pentru șemineu sunt fabricate din oțel de înaltă calitate, în combinație cu materialul de acumulare Carcon (partea de jos în culoare albă, părțile laterale și posterioare în culoarea neagră). Eficiența de 84% demonstrează doar că această serie este vârful real în domeniul șemineelor.

Gama FIRE BEAR/WOLF

Numele acestei serii de inserții pentru șemineu sugerează că acesta este un insert robust pentru șemineu, care vă va menține cald chiar și în cea mai grea iarnă. În plus față de corpul durabil, inserțiile noastre pentru șemineu au cuptorul așezat de un strat masiv de material special acumulator Carcon. Acest material are proprietăți de neegalat, cum ar fi durabilitatea și capacitatea de depozitare, care, de exemplu, lipsește adesea în șamotă. Alegeți insertul nostru de șemineu cu performanță de neegalat față de preț și veți fi siguri că focul viu din interior vă va oferi întotdeauna confort termic.

https://semineeartdesign.ro/wp-content/uploads/articol/000-0001940_m.jpg
https://semineeartdesign.ro/wp-content/uploads/articol/fire bear v 7 cl krb_m.jpg

Gama BEF FEEL / DOUBLE FEEL

Noua, cea mai sofisticată versiune de inserturi pentru șemineu de pe piața europeană cu performanțe optimizate, destinată caselor cu consum redus de energie. Adâncimea lor mică le face economisitoare de locuri pentru înconjurătoare. O vitrare mare asigură o vedere confortabilă asupra focului. Funcționarea lor perfectă depășește toate așteptările dumneavoastră. Noul sistem de GLISARE asigură schimbarea ușii mai ușoară, mai ușor de controlat și, mai presus de toate, o funcționare perfect silențioasă. Această soluție este cel mai confortabil design care nu a fost văzut până acum. Este echipat cu două contragreutăți și ambele au propriile axe de ghidare. O presiune sofisticată a ușii asigură o etanșeitate perfectă a cuptorului. Această rolă este cea mai bună la toate aspectele pe care le puteți găsi pe piața europeană.

Inovația poate fi găsită în procesarea clătirii sticlei, care, datorită acestui fapt, este curată perfect. Un aer este introdus în insertul șemineului prin camerele din spate și de încălzire. Acestea asigură o temperatură mai mare a aerului pentru clătirea sticlei și un flux de aer mai lent. Sticla fără pată nu este doar avantajul acestui sistem revoluționar. În acest fel, clătirea sticlei este mai puțin predispusă la curenți mari într-un coș de fum, ceea ce este o problemă obișnuită în zilele noastre.

Revoluționar este, de asemenea, o formă nouă, diferită, a camerelor de ardere, care se bazează pe teste aerodinamice. Astfel putem ajunge la modelul perfect al fluxului de gaze arse. O suprafață activă structurată de carconi captează particule particulare cu combustia ulterioară. În comparație cu modelele mai vechi, există un strat mai masiv de material carcon acumulativ în șemineu, care a fost dezvoltat special pentru compania noastră, pana la 100%. Șemineul rămâne încălzit până la 12 ore datorită acestui material cel mai masiv de pe piață. Spațiul mărit al șemineului ajută la alimentarea mai confortabilă.

Gama BEF TWIN

Producem inserții originale de șemineu pentru colț, ca fiind singurele din Republica Cehă, dar și din Europa. Aceste variante transparente au sticlă dreaptă pe o parte și colț dintr-o singură bucată sticlă îndoită pe cealaltă parte. Seria exclusivă de inserții de șemineu care se confruntă în mod real se confruntă în prezent cu un boom, iar aceste variante unice de vedere la colț sunt liderul pieței. În același timp, aceste inserții pentru șemineu îndeplinesc standarde stricte tehnice și de mediu, sunt caracterizate printr-o eficiență ridicată de până la 84% și o capacitate mare de stocare. Controlul alimentării cu aer este disponibil din ambele părți. Cuptorul din oțel este așezat de materialul special de depozitare Carcon.