Seminee Clasice

seminee

Seminee clasice traditionale – cu vatra samotata

Va punem la dispozitie seminee clasice realizate din masive de piatra, calcar sau marmura dotate cu vatra din caramida de samota refractara.

Realizarea vetrei cu caramida refractara poate fi realizata in diferite moduri: asezarea caramizilor in sistem normal tip zidire sau asezarea caramizilor in forma de V identic cu montajul perchetelor vechi masive.

Pentru o buna functionalitate a semineului clasic cu vatra deschisa este necesara o admisie de aer din exterior  de app fi 50 mm sau mai mare, in functie de marimea vetrei.

Aceasta admisie trebuie pozitionata strategic, la fel ca si cenusarul verei – Secrete Profesionale

Pentru o eficienta maxima si pentru o siguranta sporita este necesar montajul unui deflector de fum si de o clapeta de ” deschidere-inchidere ” a cosului de fum. Din nou apar secrete profesionale cu privire la dimensionarea cosului de fum si a pozitionarii deflectorului si a clapetei .

Ce va putem spune sunt urmatoarele : UMG Art Design va poate realiza seminee clasice, moderne su rustice cu vatra deschisa perfect functionale si utile, fara a da vreo pala de fum in incapare.

Se pot executa orice model de seminee clasice pe lemne cu vatra deschisa, sculptate manual de catre cioplotorii in piatra ai  firmei.

Alegeti calitatea, design-ul si utilitatea cu Seminee Art Design  

Lasă un răspuns