INFO COSURI DE FUM

PENTRU GRADINA TA

Utile & Servicii

Sfaturi Utile

Gratare de gradina & Bucatarii de Vara

UMG ART DESIGNwww.barbequeromania.ro produce gratare de gradina personlizate, simple si complexe, din piatra naturala, granit, travertin, cuptoare de pizza, cuproare din samota refractara, gratare caramdida, plita taraneasca, cuptor paine pe lemne.

 

Gratarele de gradina ( barbeque-urile) au devenit in ultima perioda de timp mult mai complexe...

UMG ART DESIGNwww.barbequeromania.ro produce gratare de gradina personlizate, simple si complexe, din piatra naturala, granit, travertin, cuptoare de pizza, cuproare din samota refractara, gratare caramdida, plita taraneasca, cuptor paine pe lemne.

 

Gratarele de gradina ( barbeque-urile) au devenit in ultima perioda de timp mult mai complexe, mai moderne, mai sofisticate decat in anii precedenti.

Gratarele de gradina s-au transformat usor in superbe bucatarii de vara, amenajate modern, rustic sau clasic in functie de preferinte, arhitectura casei si a amenajarii gradinii.

Pe langa grill-ul normal s-au adaugat mult mai multe elemente optionale ce alcatuiesc un gratar de gradina complex cum ar fi : un blat de lucru din granit sau piatra naturala, locuri de lemne sub gratar cu usi de lemn baituite in culorile casei, chiuveta incorporata in blatul de lucru, sa nu uitam de celebrul protap, cuptor de pizza, cuptor de lemne, etc.

Plecand de la aceste informatii generale tot ce trebuie sa faci este sa iti identifici nevoile, sa te orientezi catre tipul de gratar pentru gradina care raspunde cel mai bine si sa alegi modelul care are functiile si accesoriile care se potrivesc cu stilul tau de gatit si care iti usureaza efortul depus.

More

Gratare de gradina & Bucatarii de Vara There are 3 products.

Showing 1 - 3 of 3 items
  • Pentru mai mute detalii click aici  http://barbequeromania.ro/Executam bucatarii de vara la cheie urmand pasii respectivi: Turnare placa beton Placare cu pavaj plca de beton Constructie zid pe spate Constructie partea de lemn Constructie acoperis + invelitoare + burlane etc. Decorativa pe pereti Iluminat Gratarul de gradina efectiv Etc .

  • Gratare de gradina  Pentru mai mute detalii click aici  http://barbequeromania.ro/ Gratarele de Gradina la comanda se realizeaza din piatra ,granit si caramida care sunt cateva dintre materialele folosite pentru realizarea unor lucrari care contin vatra cu gratar , cuptorul de pizza ,plita taraneasca,chiuveta sau chiar o afumatoare.

  • Pentru mai mute detalii click aici  http://barbequeromania.ro/ Gratarele de Gradina la comanda se realizeaza din piatra ,granit si caramida care sunt cateva dintre materialele folosite pentru realizarea unor lucrari care contin vatra cu gratar , cuptorul de pizza ,plita taraneasca,chiuveta sau chiar o afumatoare.

Showing 1 - 3 of 3 items